DJ ”Lattefarsa” Vem behöver sova?

Tidigt: Måndag morgon.

Jag sitter här med min frukost. Kaffet på ena sidan om datorn och kvarg- yoghurt- grädde- sylt- och fröblandningen på den andra. Blicken stirrar men jämna mellanrum ut genom fönstret och vilar på menlösa detaljer på innergården. Helgen är slut. Den där fullspäckade helgen är slut. Två spelningar på två dagar på två olika orter.

Sömn är en färskvara

Ibland önskar jag att det gick att buffra all den sömn från tonåren. Åren då jag kunde sova till 11-12 utan problem efter en utekväll. Eller är det kanske det kroppen gör för att vi ska klara oss när vi blir äldre.

Denna är inte optimalt sovmässigt att komma hem 03:00 fredag natt och kliva upp vid 7-8 för att Sara ska iväg och jobba och för att senare sätta mig på ett tåg för nästa spelningen natten efter. Men vad gör det när du får möjligheten att förena nytta med nöje. Att få betalt för ett stort intresse är inte alla förunnat. Tack för spa-avdelningar och mörka hotellrum. Jag gissar att det egentligen inte gått någon större nöd på mig. Jag fick sova många av mina timmar ostört vilket är minst lika mycket värt som en längre natts sömn med ”bråkande” barn.

Sova?

Ny vecka nya möjligheter. Mjukstartar veckan med en dag av skrivande av ”Plan mot hot och våld inom träningsskolan”.

Ha en trevlig måndag på er!

/ Dennis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.