Full fart även på tom tank

Nu har vi nått lite drygt halvvägs på vår semestertripp längs de svenska vägarna och jag är positivt överraskad. Jag och Sara har bara skällt på varandra en gång under bilresan och barnen har bara åkt på enstaka reprimander. En kudde som far fram i vindrutan på motorvägen kändes som ett befogat läge att prata om lastbilar och döden. Tveksamt dock om skräckhistorien gick fram, några mil senare fastnade lillasysters jacka runt växelspaken. Men förutom det och 75: Är vi framme snart? så har det gått bra.

Efter en några dagar i Hedesunda och det stora vidderna kom vi fram till den lilla västkustorten vid havet, Frillesås. Kusinträff, häng med farmor och gammelmormor var inplanerat. På tomten stod en studsmatta så ni kan säkert gissa vart Alfons hängt hela dagarna. Endast hot om hopförbud kunde locka honom att komma in och äta mat.

img_4957.jpg

 

Full fart i Varberg

Intill Varbergs fästning finns en större lekpark. Gammelmormor placerades i mitten bland 100-tals barn och barnen fick härja fritt. Knappt en paus för frukt kunde locka barnen från att klättra, hoppa och åka rutschkan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.