Hin Håle och Uppförsbackar

Trötta barn och trött pappa. En dålig kombination när morgonrutinerna ska genomföras. Jag skyller allt eller större delen på sommartiden som bara tycks ställa till det för barnfamiljen.

Klockan 05:00 blev plötsligt 06:00 och uppstigning. Tyvärr var kroppen inte inställd på att somma en timme tidigare kvällen innan. Tyvärr har påskledigheten (om jag nu får klaga på ledigheten) inte gjort sovrutinerna bättre heller.

En femåring vaknar upp väldigt trött. Anledningen tycks vara att lillasyster vaknat och pruttat hela natten (troligtvis en gång precis innan storebror vaknade).

Femåringen vill då fortsätta sova länge på grund av detta bryska uppvaknande. Han fick tillåtelse att ligga kvar en stund innan det skulle vara dags för racet till förskolan.

Efter den stunden vaknade hin håle till liv. Trött bonuspappa flippade även han och mamma fick medla. Efter lite tårar, skrik och motivering a.k.a. muta om att få cykla tog vi oss iväg en kvart senare än tänkt. Självklart är det lätt uppför till förskolan, så där gick jag och knuffade såväl vagn som cykelpojke.

Tur att jag har lite marginal för oförutsedda händelser. Idag missade jag två bussar till jobbet men hann precis ändå. Fixa dock offra en kopp kaffe längs vägen vilken jag annars brukar försöka unna mig i väntan på bussen.

Nya tag imorgon.

/ Dennis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.