4-åringens 9 argument för att inte sova

Alla med småbarn, ja, jag vågar påstå att alla med småbarn någon gång har stött på det här med nattningsargumentering. Allt för att få vara vaken en liten stund till fast klockan redan hunnit passera barnets ringande mat- och sovklocka. Här nedan listar jag 9 av de bästa argumenten. Fyll gärna på med egna upplevelser.

1.  Jag är inte gäsp trött.
2. Nu vill jag faktiskt vara med mamma och lillasyster.
3. Om jag ska sova så ser jag ju ingenting.
4. Jag har blivit mörkrädd nu.
5. Jag tror att grävmaskinen i hyllan rör sig.
6. Lillasyster behöver nog kramas.
7. Jag orkar inte sova, jag är trött på att sova
.
8. Jag tycker att det är tråkigt att sova.
9. Jag är nog för rädd för att sova idag. 

/ Dennis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.