Kvällen då jag nästan flyttade ut.

Det var en sådan gullig kväll där ett av barnen inte uppskattade mig eller min existens. Jag skulle inte ens få bo kvar i min egen lägenhet utan skulle omedelbart packa och flytta ut. Helst till min pappa i Södertälje. Det kändes som ett riskfritt avstånd för att slippa se mig.

Jag började plocka på mig det viktigaste för att flytta ut (de saker jag behöver för att handla). Bilnyckeln, mobilen, nycklar till min cykel i förrådet och hörlurar var okej att jag tog med.

Just som jag står i dörröppningen och ska ta farväl får jag ett okej att bo kvar, men bara i sovrummet. Strax därefter låg både jag och min antagonist i dubbelsängen. Till slut somnade den ena. Jag var kanske bara någon att tömma energireserven på.

Dennis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *