Du kommer inte att minnas, men det kommer jag.

Det du inte minns bär jag för alltid med mig.Du kommer inte att minnas natten du föddes, midnattssolen som lyste in genom fönstret på BB.

Du kommer inte minnas när du sov på mitt bröst bara någon timme gammal. Din varma hud hölls varm emot min.

Du kommer inte minnas vår första promenad. Jag bar dig i din babylift från BB hela vägen hem. Jag stannade var 10-20:e meter för att se om du fortfarande andades.

Du kommer inte att minnas, men det kommer jag att göra.
Du kommer inte minnas första gången du vaknade efter en lur och sken upp som en sol när du såg mig. Dina ögon sa sedan: ”Plocka upp mig”

Du kommer inte minnas första gången du gungade. Ditt bubblande skratt fick mitt hjärta att dansa av lycka. Hela jag fylldes med kärlek.

Du kommer inte heller minnas första gången du flög till Stockholm, ensam med pappa, utan mamma. Du halvsov på min jacka på golvet på flygplatsen medan jag försökte få tag i vagnen som kom på bagagebandet.

Tack och lov kommer du inte att minnas dina 1 årsvaccinationer. Du skrek av smärta och rädsla. Men värst var det nog för pappa din som bet ihop för att inte gå sönder inifrån.

Du kommer inte minnas de busiga (inte heller de arga) stunderna vi haft på skötbordet. Tittut!

Du kommer inte att minnas hur jag tittade stolt på dig när vi var ute och gick med vagnen. Hur jag stolt sträckte lite extra på mig när vi mötte folk längs vår väg.

Du kommer inte minnas morgonmyset efter att storebror råkat väcka dig. Du klamrar dig fast kring hans hals och startar dagen med ett skratt.

Du kommer inte heller minnas hur vi pratat med blommorna istället för att äta jorden och rycka bladen.

Du kommer inte komma ihåg dina första trevande steg utan att hålla dig fast vid något.

Du kommer inte heller minnas dina första dagar på förskolan, första mötet med tomten eller när du fick dina första röda skor sommaren 2015.

Alla händelser här ovan kommer att passera ditt minne helt omedvetet. Det sägs att det är lättare att komma ihåg saker som du har en stark emotionell känsla för.

För mig kommer dessa vara guldkantade milstolpar, för alltid etsade med kärlek kvar i minnet.

Du kommer inte att minnas detta, men det kommer jag att göra. Min kärlek till dig gör plats i mitt sinne för all dessa betydelsefulla minnen.

Om Dig och Om Mig.

Pappa älskar dig!

– Dennis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.