Morgonpromenaden blev en dagsutflykt.

Igår morse (söndag) efter en lite senare frukost bar det iväg på en tänkt morgonpromenad. För att slippa barnvagnen dammade  jag av fjolårets succé för hämtningar av Alfons, nämligen vår MiniMeis.

Efter en lyckad montering slängde jag upp Siri på axlarna och vi började promenera tillsammans med mamma. Det dröjde dock inte länge innan Siri började vaggas in i sömn och en känsla av att jag monterat den fel infann sig plötsligt.


Det blev bara att traska tillbaka hem och ta vagnen.

Åter på gångvägarna gick vi ner mot stan och eftersom mat- och sovklockan nu slog lunch blev vi så illa tvungna att äta varsin Oumph!-burgare i solen.

Sen var det bara att fortsätta att gå och utan något egentligt mål blev det rakt fram, sen över älven och sen så fortsatte vi bara gå och gå. Nu var vi så pass långt bort att vända hade varit längre än att fortsätta på inslagen väg. Ett kort stopp för att utfodra Siri som nyss vaknat och sen fortsatte promenaden.

Tre timmar senare var vi hemma igen efter att även hämtat storebror. På telefonen stod det nu att vi avverkat drygt 1,5 mil och det känns i vaderna idag.

Nu är det måndag och det gråa vädret har kommit åter. Shorts byttes ut mot regnkläder och höstskor.

Ha en härlig vecka!

Dennis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.