Panikhandlingen som misslyckades

Jag hade jobbat längre än vanligt och kom hem till middag med gäst. Kvällen och läggningen blev därför lite förskjuten och när barnen somnat kom vi på att vi saknade en del förnödenheter inför fredagen. Till exempel tvättservetter/våtservetter. Jag hoppade in i bilen och åkte för att panikhandla och fylla på med lite övriga behov. 

Pappabloggare, våtservetter, orange mössa,Så här taggad var jag att hoppa in i bilen efter en godnattsaga i en varm säng. Jag motiverade mig med en Ben & Jerry’s Cookie dough. Jag som nästan inte äter något med mejerier sen vi bestämde oss för att äta mer vegankost, skulle nu få synda lite. Det är ju så gott.
När klockan började närma sig nio var jag äntligen hemma. Nöjd över att jag orkade lägga min kväll på handling satt jag mig mig i soffan med glassen. Sen bröts förtrollningen, jag kom på vad det var jag skulle ha handlat och vad jag inte handlade.

Sara vluggar under fredagen, det vill säga vabbar och pluggar samtidigt. Siri hann bara vara en dag på förskolan efter två dagars kraftig hosta innan det var dags för feber och hemmavistelse igen. Så oddsen för att komma iväg och handla för dem under fredagen känns dåliga.

Hopp och straff

Dessutom mådde jag inte alls bra efter en hel bunke med glass. Belöningen blev mitt straff för hjärnslöhet.

Nu håller vi tummarna för feberfri lördag då två barnkalas och en middag med vänner infaller samma dag.

Söndag lämnar vi inte sängen förrän barnen hotar med total ödeläggelse.

Nu hoppas jag på en god natts sömn på madrassen på golvet. Sängen är redan ockuperad av barn. Vi får väl se om jag får påhälsning i natt.

/ Dennis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.