Parafraserar med bajs

Kiss och bajsåldern

Nu har det gått några dagar sen senaste inlägget. Vardagen rullar på och sovtimmarna på dygnet blir inte fler. Småbarnslivet i ett nötskal. Men vi mår alla bra om än lite slitna. Det här med att gå tillbaka till jobbet var tuffare än jag trott. Särskilt då jobbet för tillfället är mentalt krävande och en dålig dag för mig kan leda till dålig dag på jobbet.

 

Utan att gå in på några närmare detaljer, men ett flygande Brio-tåg med slutdestination ögonbrynet, blodvite och ett besök hos skolsköterskan.

Parafraserar med bajs

Kommer hem till en glad treåring, en sovande 3 veckors och en trött sambo. Treåringen upptäcker snart att jag har ”aj aj” över ögat men någon större sympati var inte att vänta. Istället fortsätter han att sjunga: ”Superbajset superbajset rädda mig, det ordnar sig.” Följt av, ”hujeda mig sånt bajs han var, bajs bajs bajs”. För att sedan skarva med ”Bajs på ögat, bajs på ögat.”  Avslutar sitt musikaliska potpurri med ”Bajset, bajset, världens bästa bajset. Genom….kloka underbara bajset!”

Allt kretsar nu kring tokiga miner, springa runt, sjunga och prata om bajs. Samt trots, detta trots som aldrig vill ta slut.

Hur många gånger kan jag springa runt naken, vägra klä mig och leka med maten.

Nu är äntligen helgen här och vi kanske kan villa upp oss i skift.

/ Dennis

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.