Skämten som inte fungerar på förskolepedagoger

Jag vet inte om det är min dåliga tajming eller om förskolepedagoger helt enkelt inte har samma känsla för humor som jag. Tydligen fungerade inte skämten när jag provade de hemma på Sara heller. Så, ja, det måste vara min humor det är fel på. 

3 skämt som inte fungerar på förskolan

  • Jag tror inte att hon kräktes igår.
  • Hon får snora på förskolan imorgon istället, hon är ju ändå rätt pigg.
  • Torsdag eftermiddag. Jag skulle behöva hämta barnen vid 17:45 imorgon.

Skämta på förskolan, pappabloggare,

Nu håller jag alla tummar och tår för att Siri håller sig frisk imorgon och inte blir sämre ingen. För snorig och lite hostig kan ju vem som helst vara länge.

Och avslutningsvis. Jag har full respekt för att ingen pedagog eller annan yrkeskategori som arbetar med människor vill bli sjuka på grund av jobbet. Jag skulle nästan vilja sticka ut hakan och säga att alla som jobbar inom vård, skola och omsorg skulle slippa karensdag om sjukdomen är direkt kopplad till arbetet. Så som när kräksjukan går på en förskola.

/ Dennis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.