Skitnödig och med byxorna nere

Tagen med byxorna nere. Passa dig för vad du säger till din ettåring.

Jag behövde verkligen bajsa efter en eftermiddag på stan med Siri. Jag tänkte att hon kanske inte behövde vara med mig varje gång så jag bad henne gå och leka med vagnen. Hon nickade instämmande och såg glad ut.Hon stängde toalettdörren om mig.

Skönt, nu skulle jag ha i alla fall 1,5 minut på mig och uträtta mitt ”ärende”.

Jag drog ner byxorna och satte mig ner och var redo när dörren ut till trapphuset öppnades.

Nej! Va!? 

Fan, jag hade glömt låsa ytterdörren. Med kalsongerna halvt uppdragna kastade jag mig ut från toaletten och fångade upp henne precis innan hon kommit ut genom dörren.

Situationen var räddad, allt lugnt, trodde jag. Mitt emot mig stod grannen och var precis på väg att gå in i sin lägenhet. Snabbt backade vi in i lägenheten och hoppades och höll tummarna för att vi vågar visa oss igen.

Siri var såklart på väg ner till vagnen i förrådet, som vi nyss lämnat efter vistelsen på stan.

Passa dig vad du säger till en ettåring och lås dörren. Annars kan du stå där tagen på bar gärning med byxorna nere när du tänker bajsa. 

Nu spolar vi denna story och hoppas att fredagen passerar fort.

/ Dennis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.