Solkrämsgubbar – Så blir insmörjningen rena barnleken

Solkrämsgubbe

Det verkar som att solen tänker hålla sig framme idag trots bud om regn och oväder. Det ser dock inte ut som att den kommer att hålla sig kvar i Umeå till veckan. Men för er som får se lite av sol tänker jag här komma med en kul grej för att få insmörjningen av solkräm lite roligare.

Solkrämsgubbar gör insmörjningen till rena barnleken

Så gör du insmörjningen av solkräm till rena barnlekenAtt smörja in barn med solkräm kunde tidigare vara en riktig fight. ”Det svider i ansiktet”, ”Det är kladdigt” och ofta blev det extra svårt att stå still. Men som ni vet, solkrämen måste ju på, särskilt om barnet är väldigt ljus i hyn.

Från ingenstans kom vi på en lek som gjorde insmörjningen till rena barnleken. Nu är det inga större argumentationer innan vi ska ut i solen. För att gör det hela lite roligare gör vi solkrämsgubbar och indiansminkar ansiktet med den vita krämen innan den smörjs in ordentligt. Där gubbar är svåra att ”måla” gör vi små prickar och där han själv inte ser fotograferar vi med telefonen och kollar sedan på bilderna tillsammans. Att smörja in solkrämen är nu rena barnleken.

Nu hoppas vi på lite mer sol för våra gubbar.

– Dennis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.