Tävla och vinn filmen Avenger – Age of Ultron

Om jag hade fått varit med i tävlingen hade mitt bidrag sett ut något så här

Jag var 13-14 år gammal och hade åkt iväg på fotbollsläger med mitt lag. Efter nästan 2 timmars färd i bil var vi framme vid träningsanläggningen och det var dags för första träningspasset. Jag hade precis bytt om klart, sånär som på skorna när jag upptäckte att jag hade två stycken vänsterskor med mig. Hur skulle jag nu kunna träna fotboll på den regntunga gräsplanen? 

Jag fick tag på en telefon och kunde ringa hem och berätta om mitt öde för mamma. 2 timmar senare, ja nästan på minuten kom morfar och mormor med min högersko och jag kunde träna obehindrat resten av helgen två fotbollsskor. Morfar och mormor sa att de såg det som en trevlig bilfärd genom Södermanland. 

För mig kommer de alltid vara mina superhjältar. Inte bara för skotransporten utan för att de alltid funnits där när jag behövt dem och jag dem. 

– Dennis

Vinn fina priser från Disney med Lattefarsor

Tävling hos Lattefarsor
©2015 Marvel

Vi har fått ett erbjudande av Disney Nordic att tävla ut 3 DVD eller BD av Marvels senaste film Avenger – Age of Ultron som släpptes nu i veckan. Som om detta inte vore nog. Disney slänger även in ett par högtalare med Avengers-loggan på (enligt Disney, schysst ljud) till förstapristagaren och ett iPhone 5 skal till andraplatsen.

Tävlingskriterier

Gilla detta inlägg på Facebook-knappen här ovan och berätta i kommentarsfältet när du mötte en superhjälte. Eller var det kanske du som var en superhjälte?

De tre bästa berättelserna (inget krav på längd) vinner en DVD eller BlueRay Disc av filmen Avengers – Age of Ultron. Vinnaren och andrapristagaren får dessutom ett par högtalare (1:a pris) respektive ett iPhone 5 skal (2.a pris).

Age of Ultron, Lattefarsor, Tävling, Högtalare, iphone 5 skal,

Så vad väntar du på? Vilka är dina superhjältar? Eller var det du eller någon annan du kände som gjorde en superhjälteinsats?

Kommentera här nedan din berättelse för chansen att vinna Avenger – Age of Ultron och de andra priserna. Vinnarna utses av en jury i form av skribenterna på Lattefarsor.se

3 svar på ”Tävla och vinn filmen Avenger – Age of Ultron”

  1. Min mormor. Hon var The Stålmormor. En fantastisk kvinna, ca 145 cm ovan jord. Skinn på näsan, mor till tre. Fru till bästemorfarn. Inget var henne omöjligt. Levde fullt ut till en ålder av 89 år och 51 veckor gammal. Lagade godaste fiskgratäng i ugn, fetaste bullarna och levererade alltid godis i skafferiet. Min superhjälte alla kategorier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.