Vem är Lattefarsan Joel?

Lattefarsan Joel

Att vara en Lattefarsa

Vi kan börja med en snabb presentation. Vad är jag för farsa? Jag är drygt 30 år, bor i en mysig söderförort till Stockholm, med en sambo och 2-årig dotter. I klassisk trångbebott stockholmsmanér har vi delat av köket för att ha barnrum och placerat ut matbord i vardagsrummet. Förutom familj och vänner gillar jag idrott och rättvisa.

Jag var ute med en superbra vän, där vi snackade om livet, idrott, relationer och separationer. Jag som många andra försöker vara unik fast ändå inte olik. Vill vara en skön farsa som kan dricka bärs med en polare, men samtidigt inte göra det för ofta, för det är ju kul att vara med sambo och barn. Att vara småbarnsfarsa är ett evigt balanserande mellan känslor, acceptans och PK-polisen inom mig. Jag vill vara så där lagom självständig för att kunna utvecklas, samtidigt som jag bara vill vara hemma med sitt barn och hitta på roliga upptåg.

Men så sitter jag då där med den superbra vännen klockan halv tio en onsdagskväll och dricker en liten laktosfri vaniljlatte. Jag är en lattefarsa, en kliché. En stolt kliché..

/ Joel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.